This project was quite a challenge. The design of the house and the layout of the lot were quite unique. The access down the long narrow driveway did not help much either. After a couple of iterations of the design we settled on a deck screened porch c This project was quite a challenge. The design of the house and the layout of the lot were quite unique. The access down the long narrow driveway did not help much either. After a couple of iterations of the design we settled on a deck screened porch combination that will serve the owners well. The bugs are bad on this wooded lot so they really wanted a screened porch that would accommodate the large family gatherings that they typically have. The result is a new outdoor living space that fits in with the house and the surroundings perfectly. - The main view from inside the house, down the valley was preserved. - A good sized screened porch was constructed for the family. - Composite material was used on the outer deck to minimize maintenance. - A set of stairs were added that could be more easily used than the existing spirals. This really helped connect the back yard to the rest of the property. - Gates were used throughout to make it safe for visiting grandchildren. This was a challenging project, but also a fun and interesting on. The owners were an absolute joy to work with. I see many years of enjoyment for them and their extensive family on their new outdoor living space. Enjoy Cliff Whitmer